06/01/2024 06/01/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου ο οποίος σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, έδωσε τη ράβδο του σε ένα παιδάκι. Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λεθτέρης Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλ. Καλοκαιρινού, οι βουλευτές κκ Κ. Κεφαλογιάννης και Ελ. Βατσινάς, Αντιπεριφερειαρχες,...
06 Ιανουαρίου, 2024 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 06/01/2024 - 11:30

Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: “Μακριά από κάθε είδους σκοτάδια και σκοταδισμούς ακόμα κι αν έχουν την όψη διαφωτισμού”

Διαδώστε:
Αρχιεπίσκοπος Κρήτης: “Μακριά από κάθε είδους σκοτάδια και σκοταδισμούς ακόμα κι αν έχουν την όψη διαφωτισμού”

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου ο οποίος σε μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, έδωσε τη ράβδο του σε ένα παιδάκι.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Λεθτέρης Αυγενάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Αλ. Καλοκαιρινού, οι βουλευτές κκ Κ. Κεφαλογιάννης και Ελ. Βατσινάς, Αντιπεριφερειαρχες, Αντιδήμαρχοι, η ΓΓ του Δήμου Ηρακλείου, κ. Μ Σκραφνάκη και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών του τόπου.

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού.

“Μακριά από κάθε είδους σκοτάδια και σκοταδισμούς ακόμα κι αν έχουν την όψη διαφωτισμού”, τόνισε μεταξύ άλλων στον λόγο του ο Αρχιεπίσκοπος.

Διαβάστε ακόμη: Λευτέρης Αυγενάκης: Αναγκαία η συνεργασία πολιτείας – Εκκλησίας Κρήτης για την προστασία του περιβάλλοντος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων