ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
25/01/2024 25/01/2024 Το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Ιανουαρίου 2024 στην ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τζοντζού πραγματοποιήθηκε χειμερινό κατασκηνωτικό διήμερο (retreat) των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με θέμα: «Χριστιανική ζωή». Το πρόγραμμα περιελάμβανε πνευματικές συζητήσεις, συμμετοχή στις Ιερές Ακολουθίες, κοινά γεύματα, γυμναστική και ψυχαγωγία. Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση του εφημερίου τους πατρός Ιλαρίωνα Jeong,...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 11:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 11:52

Κατασκηνωτικό χειμερινό διήμερο στην ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Τζοντζού

Διαδώστε:
Κατασκηνωτικό χειμερινό διήμερο στην ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Τζοντζού

Το Σάββατο και την Κυριακή 13-14 Ιανουαρίου 2024 στην ενορία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Τζοντζού πραγματοποιήθηκε χειμερινό κατασκηνωτικό διήμερο (retreat) των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με θέμα: «Χριστιανική ζωή».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πνευματικές συζητήσεις, συμμετοχή στις Ιερές Ακολουθίες, κοινά γεύματα, γυμναστική και ψυχαγωγία.

Οι συμμετέχοντες, με την καθοδήγηση του εφημερίου τους πατρός Ιλαρίωνα Jeong, πέρασαν ένα ευλογημένο και χαρούμενο Σαββατοκύριακο. Είθε ο Κύριος να ευλογεί τα παιδιά για να προοδεύουν όλο και περισσότερο στην πνευματική τους ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα