24/10/2018 24/10/2018 Στην έδρα του ιστορικού Συνδέσμου Μουσικόφιλων Πέρα, στα Χρυσοβέργεια της Κωνσταντινούπολης, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00, η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων για μαθήματα εκκλησιαστικής μουσικής, πιάνου και πολίτικης λύρας με τους καθηγητές με σκοπό τον σχηματισμό τμημάτων διδασκαλίας και εβδομαδιαίου ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου απευθύνει θερμή...
24 Οκτωβρίου, 2018 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2018 - 13:35

Έναρξη μαθημάτων μουσικής στον Σύνδεσμο Μουσικόφιλων Πέρα

Διαδώστε:
Έναρξη μαθημάτων μουσικής στον Σύνδεσμο Μουσικόφιλων Πέρα

Στην έδρα του ιστορικού Συνδέσμου Μουσικόφιλων Πέρα, στα Χρυσοβέργεια της Κωνσταντινούπολης, θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:00, η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων για μαθήματα εκκλησιαστικής μουσικής, πιάνου και πολίτικης λύρας με τους καθηγητές με σκοπό τον σχηματισμό τμημάτων διδασκαλίας και εβδομαδιαίου ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου απευθύνει θερμή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερομένους, ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικών γνώσεων, να προσέλθουν στην πρώτη αυτή συνάντηση διδασκόντων και διδασκομένων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων