20/09/2023 20/09/2023 Τα μαθήματα Εκκλησιαστικής Μουσικής της Σχολής «Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» άρχισαν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Γίνονται στο Μητροπολιτικό Κέντρο στη διεύθυνση 162 Goddard Avenue, Brookline, MA 02445 κάθε Δευτέρα από τις 6:30 έως τις 8:30. Τα διδάσκει ο πρωτοπρεσβύτερος Οδυσσέας Δρόσος, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου στο Ρόσλιντεϊλ, ο οποίος είναι γνώστης της...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:31

Άρχισαν τα μαθήματα στη Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητρόπολης Βοστώνης

Διαδώστε:
Άρχισαν τα μαθήματα στη Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Μητρόπολης Βοστώνης

Τα μαθήματα Εκκλησιαστικής Μουσικής της Σχολής «Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» άρχισαν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Γίνονται στο Μητροπολιτικό Κέντρο στη διεύθυνση 162 Goddard Avenue, Brookline, MA 02445 κάθε Δευτέρα από τις 6:30 έως τις 8:30.

Τα διδάσκει ο πρωτοπρεσβύτερος Οδυσσέας Δρόσος, ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου στο Ρόσλιντεϊλ, ο οποίος είναι γνώστης της Βυζαντινής μουσικής και υμνολογίας.

Σύμφωνα με τον π. Οδυσσέα «μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί οκτώ σπουδαστές, ενώ αναμένεται να εγγραφούν κι άλλοι τις επόμενες μέρες».

Οσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον π. Οδυσσέα μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικώς στον αριθμό 617-894-3768.

Τα δίδακτρα είναι 500 δολάρια το εξάμηνο για έντεκα μαθήματα δύο ώρες το κάθε μάθημα.

Επισημαίνεται ότι η Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής «Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2014 από τον Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιο, με σκοπό αφενός τη διάδοση και εκμάθηση της εκκλησιαστικής μουσικής και αφετέρου την ανάδειξη ικανών και καλλίφωνων ιεροψαλτών για τη στελέχωση των Αναλογίων των κοινοτήτων της Μητροπόλεως Βοστώνης σ’ όλη την επικράτεια της Νέας Αγγλίας.

Πηγή: Eθνικός Κήρυκας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων