24/04/2020 24/04/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ατλάντα κ. Αλέξιος απέστειλε μήνυμα με το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση που θα ισχύει στην Μητρόπολη της Ατλάντα για τον κορωνοϊό. Αρχικά ευχαρίστησε τον κλήρο για την αφοσίωση που έδειξαν και την συνεχή υπομονή που κάνουν.  Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει ότι αν και σε μερικές Πολιτείες της Αμερικής μπορεί να επιτραπεί...
24 Απριλίου, 2020 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 13:00

Η Ι. Μητρόπολη Ατλάντας για την τήρηση των μέτρων

Διαδώστε:
Η Ι. Μητρόπολη Ατλάντας για την τήρηση των μέτρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ατλάντα κ. Αλέξιος απέστειλε μήνυμα με το οποίο ενημερώνει για την κατάσταση που θα ισχύει στην Μητρόπολη της Ατλάντα για τον κορωνοϊό. Αρχικά ευχαρίστησε τον κλήρο για την αφοσίωση που έδειξαν και την συνεχή υπομονή που κάνουν. 

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρει ότι αν και σε μερικές Πολιτείες της Αμερικής μπορεί να επιτραπεί το άνοιγμα των εκκλησιών υπό προϋποθέσεις, επιθυμεί οι κληρικοί να συνεχίσουν να προσφέρουν σε απευθείας μετάδοση τις Ακολουθίες και τις Θείες Λειτουργίες.

Ο Σεβασμιώτατος δεν επιθυμεί να κινδυνέψουν ζωές με μια επάνοδο στην εκκλησία η οποία θα γίνει χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις. Επιπλέον δηλώνει ότι καταλαβαίνει την επιθυμία για την γρήγορη επιστροφή στους ιερούς ναούς αλλά με το να μένουμε σπίτι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας αλλά και τον συνάνθρωπο.

Δείτε το μήνυμά του πατώντας ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων