04/12/2021 04/12/2021 Το 32ο επεισόδιο της σειράς «Πώς να πρασινίσετε την ενορία σας» (“How-to Green Your Parish”) του Τμήματος Διορθοδόξων, Οικουμενικών και Διαθρησκειακών Σχέσεων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής έπαιξε στις αρχές του μήνα, με παρουσιάστρια την Franchesca Duval.  Νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία με ιδέες και τρόπους για την πράσινη ανάπτυξη είτε στην ενορία είτε στο σπίτι...
04 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2021 - 12:16

Πρασινίζοντας την ενορία

Διαδώστε:
Πρασινίζοντας την ενορία

Το 32ο επεισόδιο της σειράς «Πώς να πρασινίσετε την ενορία σας» (“How-to Green Your Parish”) του Τμήματος Διορθοδόξων, Οικουμενικών και Διαθρησκειακών Σχέσεων της Αρχιεπισκοπής Αμερικής έπαιξε στις αρχές του μήνα, με παρουσιάστρια την Franchesca Duval.

Νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν εβδομαδιαία με ιδέες και τρόπους για την πράσινη ανάπτυξη είτε στην ενορία είτε στο σπίτι σας. Από πρακτικό έως θεολογικό, κάθε τρίλεπτο βίντεο προσφέρει μια μοναδική προοπτική για την περιβαλλοντική διαχείριση μέσω της γνώσης και της τεχνογνωσίας των Ορθοδόξων Χριστιανών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων