17/07/2022 17/07/2022 Την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος όπου είχε συνάντηση με τον Πρέσβη κ. Τζώρτζ Τσούνη.  Ο κ. Τσούνης εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του Αρχιεπισκόπου στην Πρεσβεία. Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι ο ομογενείς διπλωμάτης αποτελεί τέκνο της Εκκλησίας, ενώ επιβεβαίωσαν...
17 Ιουλίου, 2022 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2022 - 8:56

Συνάντηση Τσούνη-Ελπιδοφόρου στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Διαδώστε:
Συνάντηση Τσούνη-Ελπιδοφόρου στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα

Την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος όπου είχε συνάντηση με τον Πρέσβη κ. Τζώρτζ Τσούνη. 

Ο κ. Τσούνης εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του Αρχιεπισκόπου στην Πρεσβεία. Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι ο ομογενείς διπλωμάτης αποτελεί τέκνο της Εκκλησίας, ενώ επιβεβαίωσαν το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

“Ήταν μεγάλη τιμή να καλωσορίσω τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στην Πρεσβεία μας στην Αθήνα και να επιβεβαιώσουμε την κοινή μας δέσμευση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη θρησκευτική ελευθερία και την αξιοπρέπεια για όλους”, έγραψε στο twitter ο Αμερικανός Πρέσβης.

Στη δική του ανάρτηση ο κ. Ελπιδοφόρος έγραψε: “Ο Πρέσβης Γεώργιος Τσούνης, τέκνο της Εκκλησίας μας και φίλος, έκανε μια ξενάγηση ευγένειας στο Μέγαρο της Πρεσβείας σε μια μακρά εγκάρδια συνάντηση. Εκτιμώ τη συνεργασία του σε μια σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένης της ευημερίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων