08/03/2024 08/03/2024 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, η πρωτοβουλία GO Fellowship Μελβούρνης διοργάνωσε εκδήλωση – ομιλία την Κυριακή, 4 Μαρτίου, με κεντρική ομιλήτρια την μοναχή Θεολέκτη από τα Χανιά της Κρήτης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από εκατό άτομα, στα οποία η αδελφή Θεολέκτη...
08 Μαρτίου, 2024 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2024 - 15:42

GO Fellowship Melbourne: Ομιλία της αδελφής Θεολέκτης από τα Χανιά

Διαδώστε:
GO Fellowship Melbourne: Ομιλία της αδελφής Θεολέκτης από τα Χανιά

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και υπό την καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού, η πρωτοβουλία GO Fellowship Μελβούρνης διοργάνωσε εκδήλωση – ομιλία την Κυριακή, 4 Μαρτίου, με κεντρική ομιλήτρια την μοναχή Θεολέκτη από τα Χανιά της Κρήτης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν περισσότερα από εκατό άτομα, στα οποία η αδελφή Θεολέκτη περιέγραψε τις προσπάθειες της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής για τη φροντίδα του περιβάλλοντος και μίλησε για τη σύνδεση του Μοναχισμού με το Περιβάλλον. Αναφέρθηκε επίσης στις οικοδομικές εργασίες που εκτελούνται στο μοναστήρι και στην επιρροή του Αγίου Πορφυρίου σε αυτό το έργο.

Στη συνέχεια, η αδελφή Θεολέκτη απάντησε σε πολλές ερωτήσεις του κοινού, σχετικά με τη μοναστική ζωή.

Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για επόμενες ομιλίες και εκδηλώσεις της Πρωτοβουλίας GO Fellowship Melbourne, μπορούν να την ακολουθήσουν στις αντίστοιχες σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως Facebook και Instagram.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων