08/01/2024 15/01/2024 Με λαμπρότητα, παρά την ισχυρή βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, η τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων και της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα Princes Pier στο προάστιο Port Melbourne της Μελβούρνης. Της τελετής προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερασούντος κ. Ευμένιο, Αρχιεπισκοπικό...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 20:42
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2024 - 1:56

Καθαγιασμός των υδάτων υπό ισχυρή βροχόπτωση στο προάστιο Port Melbourne της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Καθαγιασμός των υδάτων υπό ισχυρή βροχόπτωση στο προάστιο Port Melbourne της Μελβούρνης

Με λαμπρότητα, παρά την ισχυρή βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, η τελετή του Καθαγιασμού των υδάτων και της καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα Princes Pier στο προάστιο Port Melbourne της Μελβούρνης.

Της τελετής προέστη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Μελβούρνης, πλαισιούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερασούντος κ. Ευμένιο, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Northcote, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Νικοπόλεως κ. Θεμιστοκλή, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, και από πολλούς κληρικούς των δύο Αρχιεπισκοπικών Περιφερειών της Βικτώριας.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες πιστούς οι οποίοι αψήφησαν τον άστατο καιρό και έδωσαν το «παρών» στην τελετή, ήταν πολλοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Μελβούρνη, κ. Εμμανουήλ Κακαβελακης.

Τον Τίμιο Σταυρό ανέσυρε από τα ύδατα ο 20χρονος Κοσμάς Νικολαΐδης.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων