16/03/2022 16/03/2022 Την πρώτη συνάντηση με τη νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριάκος στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής. Ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους νέους και να ακούσει για τις πρωτοβουλίες που θα ήθελαν να δουν να υλοποιούνται στην περιοχή, ενώ μοιράστηκε κι ο ίδιος αντίστοιχες...
16 Μαρτίου, 2022 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2022 - 9:58

Κοντά στην Εκκλησία οι νέοι της Μελβούρνης

Διαδώστε:
Κοντά στην Εκκλησία οι νέοι της Μελβούρνης

Την πρώτη συνάντηση με τη νεολαία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης πραγματοποίησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριάκος στα κεντρικά γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους νέους και να ακούσει για τις πρωτοβουλίες που θα ήθελαν να δουν να υλοποιούνται στην περιοχή, ενώ μοιράστηκε κι ο ίδιος αντίστοιχες σκέψεις και τις ιδέες του. Μίλησε επίσης στη νεολαία για την πρωτοβουλία «Five Loves» της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μελβούρνης.

Οι νέοι, οι οποίοι εκπροσωπούσαν τις πολλές ενορίες της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, προσκλήθηκαν από τον Θεοφιλέστατο να παραστούν στην εκδήλωση όπου θα είναι ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στην Ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου στο Balwyn, το ερχόμενο Σάββατο, 19 Μαρτίου και ώρα 7 μ.μ..

Τέλος, ο Επίσκοπος Σωζοπόλεως έδωσε πνευματικές συμβουλές στους νέους που έλαβαν μέρος στη συνάντηση, ενώ ακολούθησε η παράθεση γεύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων