16/11/2023 16/11/2023 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος παρευρέθηκε στη διαθρησκειακή εκδήλωση Interfaith Parliamentary Breakfast που πραγματοποιήθηκε στο Αυστραλιανό Κοινοβούλιο, στην Καμπέρα. Ειδικός καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο κ. Chris Bowen, υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας της Αυστραλίας. Ιδιαίτερα τιμητικό φέτος για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ήταν το...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 16:38

Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως σε διαθρησκειακή εκδήλωση στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως σε διαθρησκειακή εκδήλωση στο Κοινοβούλιο της Αυστραλίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος παρευρέθηκε στη διαθρησκειακή εκδήλωση Interfaith Parliamentary Breakfast που πραγματοποιήθηκε στο Αυστραλιανό Κοινοβούλιο, στην Καμπέρα.

Ειδικός καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο κ. Chris Bowen, υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Ενέργειας της Αυστραλίας.

Ιδιαίτερα τιμητικό φέτος για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας ήταν το γεγονός ότι κλήθηκε να αναπέμψει προσευχή ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Βαρθολομαίος.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Θεοφιλέστατος είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει με πολλούς από τους παριστάμενους ηγέτες, στους οποίους μετέφερε την εκτίμηση και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Αυστραλιανό Καθολικό Πανεπιστήμιο (Australian Catholic University» και έλαβαν μέρος ομοσπονδιακοί Βουλευτές, ξένοι διπλωμάτες και ηγέτες διαφόρων θρησκειών.

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων