26/07/2022 26/07/2022 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, παραβρέθηκε στην τελετή που έλαβε χώρα στον Πρεσβυτεριανό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Καμπέρα, για την έναρξη των εργασιών του νέου ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Αυστραλίας, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαΐου. Στο τέλος της τελετής, την Τρίτη, 26...
26 Ιουλίου, 2022 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2022 - 13:07

Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στην τελετή για την έναρξη των εργασιών του νέου Κοινοβουλίου της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Χαριουπόλεως στην τελετή για την έναρξη των εργασιών του νέου Κοινοβουλίου της Αυστραλίας

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, παραβρέθηκε στην τελετή που έλαβε χώρα στον Πρεσβυτεριανό Ναό του Αγίου Ανδρέου στην Καμπέρα, για την έναρξη των εργασιών του νέου ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Αυστραλίας, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στο τέλος της τελετής, την Τρίτη, 26 Ιουλίου, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε την εκτίμηση και τις καλύτερες ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου στον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, κ. Άντονι Αλμπανέζε, και του ευχήθηκε ο Θεός να του χαρίζει καλή υγεία, υπομονή και σοφία στην ηγεσία του Αυστραλιανού Έθνους.

Ανταποδίδοντας, ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Επίσκοπο Χαριουπόλεως και ζήτησε να μεταφέρει στον Σεβασμιώτατο κ.κ. Μακάριο την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του για τη φιλία και τις προσευχές του.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας, ο Αρχηγός της Ομοσπονδιακής Αντιπολίτευσης, όλοι οι Βουλευτές, καθώς και διπλωμάτες της Καμπέρας.

 

Πηγή: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων