26/12/2021 26/12/2021 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την πόλη Albury, στα όρια των Πολιτειών της Νέας Νοτίου Ουαλίας και της Βικτώριας, και τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, βοηθούμενος από...
26 Δεκεμβρίου, 2021 - 21:13
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 23:51

Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων στο Albury της Αυστραλίας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία Χριστουγέννων στο Albury της Αυστραλίας

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου, την Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την πόλη Albury, στα όρια των Πολιτειών της Νέας Νοτίου Ουαλίας και της Βικτώριας, και τέλεσε τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία για τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, βοηθούμενος από τον π. Πλάτωνα Ντερλή, από την ενορία του Αγίου Γεωργίου Shepparton.

Ο Θεοφιλέστατος ανέγνωσε την εγκύκλιο του Αρχιεπισκόπου για τα Χριστούγεννα και στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευχαρίστησε τους κατοίκους του Albury για την παρουσία τους στην εκκλησία και για την αγάπη τους. Επιπλέον, εστίασε στην ανάγκη ο Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές μας, επισημαίνοντας ότι η εορτή των Χριστούγεννων μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε πνευματικά τον εαυτό μας. Επιπλέον, μετέφερε στους πιστούς την αγάπη και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου, προαναγγέλλοντας την επίσκεψή του στο Albury κατά το καινούργιο έτος.

Τέλος, ο Θεοφιλέστατος έλαβε ένα δώρο με την ευκαιρία της πρόσφατης εις Επίσκοπον χειροτονίας του, ενώ στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων