15/10/2023 15/10/2023 Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας προς τιμήν της Α. Θ. Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του Ιμβρίου, με τίτλο « Ίμβρος η καλλίτεκνος Πατριάρχου Τόπος Γενέθλιος», υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου. Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό...
15 Οκτωβρίου, 2023 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2023 - 11:15

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Ηράκλειο Κρήτης

Διαδώστε:
Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Ηράκλειο Κρήτης

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας προς τιμήν της Α. Θ. Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου του Ιμβρίου, με τίτλο « Ίμβρος η καλλίτεκνος Πατριάρχου Τόπος Γενέθλιος», υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου.

Η τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου και η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Μουσείο Χριστιανικής Τέχνης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης.

(Κεντρική φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων