12/10/2023 12/10/2023 Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος δέχθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, την επίσκεψη του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Νομού Ηρακλείου κ. Αντωνίου Φουντουλάκη, συνοδευόμενου από τον σχολικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Στριλιγκά. Ο νέος Διευθυντής, υπέβαλλε τα σεβάσματά του και ζήτησε την ευχή και την αρωγή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου για τη νέα θητεία του που...
12 Οκτωβρίου, 2023 - 17:08
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2023 - 17:36

Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος δέχθηκε την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, την επίσκεψη του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Νομού Ηρακλείου κ. Αντωνίου Φουντουλάκη, συνοδευόμενου από τον σχολικό σύμβουλο κ. Γεώργιο Στριλιγκά.

Ο νέος Διευθυντής, υπέβαλλε τα σεβάσματά του και ζήτησε την ευχή και την αρωγή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου για τη νέα θητεία του που ξεκινά. Ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε καλή συνεργασία για την προαγωγή του έργου του στον τομέα της εκπαιδεύσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων