20/10/2022 20/10/2022 Eυχές για ταχεία ανάρρωση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’ εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας σε επιστολή του προς τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου. Επίσης ο Σεβασμιώτατος εύχεται όπως ο Θεός διαψεύσει την επιστήμη και τους επίγειους γιατρούς και χαρίσει στον Μακαριώτατο «ακλόνητον και δισηράν υγείαν, μακρότητα ημερών και δύναμιν πολλήν». Ακόμη...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 19:15

Ευχές Μητροπολίτη Βελγίου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για ταχεία ανάρρωση

Διαδώστε:
Ευχές Μητροπολίτη Βελγίου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για ταχεία ανάρρωση

Eυχές για ταχεία ανάρρωση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’ εκφράζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας σε επιστολή του προς τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος εύχεται όπως ο Θεός διαψεύσει την επιστήμη και τους επίγειους γιατρούς και χαρίσει στον Μακαριώτατο «ακλόνητον και δισηράν υγείαν, μακρότητα ημερών και δύναμιν πολλήν».

Ακόμη στην επιστολή του ο Μητροπολίτης Βελγίου διαβεβαιώνει τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χρυσόστομο ότι μνημονεύει υπέρ υγείας το τίμιο όνομά του στην Αγία Πρόθεση αναφέροντας παράλληλα ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι μεταξύ των μεγάλων ευεργετών της ταπεινής Επαρχίας του, η οποία υπάγεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β’ παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες. Ο προσωπικός γιατρός του Μακαριωτάτου, Ιωσήφ Κάσιος δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η κατάσταση της υγείας του «είναι σταθερή» και πρόσθεσε: «μπορώ να πω ότι είναι λίγο καλύτερα σήμερα».

Στον Μακαριώτατο παρέχεται ιατρική φροντίδα στην Αρχιεπισκοπή. Σύμφωνα με τον Δρα κ. Κάσιο, θα εκδοθεί αργότερα σήμερα, ανακοίνωση για την υγεία του Αρχιεπισκόπου.

Αναλυτικά, η ευχετήρια επιστολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων