22/01/2024 22/01/2024 Ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Εθνικό Κήρυκα και τον Θεόδωρο Καλμούκο, ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην Ελλάδα σχετικά με το θέμα του “γάμου ομοφύλων”.  “Αυτοί που καταλαβαίνουν, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι εναντίον. Εγώ σας λέγω το εξής, πως η Εκκλησία δεν μπορεί ποτέ να δεχθεί αυτό το πράγμα, ποτέ. Η πολιτεία...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 10:49

Γερμανίας Αυγουστίνος: Η Εκκλησία δεν μπορεί ποτέ να δεχθεί γάμο ομοφύλων

Διαδώστε:
Γερμανίας Αυγουστίνος: Η Εκκλησία δεν μπορεί ποτέ να δεχθεί γάμο ομοφύλων

Ο Μητροπολίτης Γερμανίας κ. Αυγουστίνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Εθνικό Κήρυκα και τον Θεόδωρο Καλμούκο, ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στην Ελλάδα σχετικά με το θέμα του “γάμου ομοφύλων”. 

“Αυτοί που καταλαβαίνουν, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι εναντίον. Εγώ σας λέγω το εξής, πως η Εκκλησία δεν μπορεί ποτέ να δεχθεί αυτό το πράγμα, ποτέ. Η πολιτεία είναι άλλο θέμα, εδώ είναι Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή επιμένει στο θέμα αυτό και πιστεύω ότι η κυβέρνηση στην Ελλάδα θα το επιβάλλει επειδή επιμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά η Εκκλησία δεν μπορεί ποτέ να συμφωνήσει σ’ αυτό”, είπε.

Για το αν γίνονται παρόμοια πράγματα στην Γερμανία, απάντησε: “Μα εδώ έγινε το κακό Θεόδωρε και μάλιστα άρχισε από την Ευαγγελική Εκκλησία. Αυτοί είχαν κάνει ένα χαρτί για την οικογένεια και έλεγαν αυτά τα πράγματα που μετά στη Βουλή έγιναν νόμος κι ο νόμος αυτός λέγεται γάμος για όλους και μάλιστα να υιοθετούν παιδιά, κι αυτό εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το κατανοήσω’.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων