05/10/2023 05/10/2023 Τη θλίψη της για το τραγικό περιστατικό με την πτώση λεωφορείου από γέφυρα στην περιοχή Μέστρε της Βενετίας εξέφρασε η Ιερά Μητρόπολη Ιταλίας υψώνοντας ικετήρια προσευχή για την ταχεία ανάρρωση των διασωθέντων αδελφών.   Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου. Ο απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος, είναι 21 νεκροί και 15 τραυματίες, εκ των...
05 Οκτωβρίου, 2023 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2023 - 8:55

Η Μητρόπολη Ιταλίας για το τραγικό δυστύχημα με τους 21 νεκρούς στο Μέστρε της Βενετίας

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Ιταλίας για το τραγικό δυστύχημα με τους 21 νεκρούς στο Μέστρε της Βενετίας

Τη θλίψη της για το τραγικό περιστατικό με την πτώση λεωφορείου από γέφυρα στην περιοχή Μέστρε της Βενετίας εξέφρασε η Ιερά Μητρόπολη Ιταλίας υψώνοντας ικετήρια προσευχή για την ταχεία ανάρρωση των διασωθέντων αδελφών.  

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 3 Οκτωβρίου. Ο απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος, είναι 21 νεκροί και 15 τραυματίες, εκ των οποίων 5 είναι σε σοβαρή κατάσταση, όπως ανακοινώθηκε από τις ιταλικές αρχές.

Κατά την πτώση του λεωφορείου από την οδογέφυρα κοντά στην Βενετία και την πυρκαγιά που ξέσπασε αμέσως μετά, έχασαν την ζωή τους και δυο ανήλικα παιδιά. Οι νεκροί ήταν Ουκρανοί, Γερμανοί, Γάλλοι και Κροάτες τουρίστες, οι οποίοι επέστρεφαν σε κάμπινγκ της περιοχής Μαργκέρα, λίγο έξω από την Βενετία. Χθες το πρωί, η εισαγγελία της πόλης -στην οποία χθες κηρύχθηκε πένθος- ξεκίνησε έρευνα για τα αίτια του φοβερού αυτού δυστυχήματος.

Στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ιταλίας εκτός από τις προσευχές της για τα θύματα και τους τραυματίες εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλες τις αρχές -πυροσβεστική, τις υπηρεσίας υγείας, αστυνομία- για την άμεση επέμβασή της τους και τη διάσωση ανθρώπινων ζωών.

Καταλήγοντας ζητά από όλους μας να προσευχηθούμε για την ανάπαυση των ψυχών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και για αυτούς που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες από τις συνέπειες του τραγικού περιστατικού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων