08/04/2023 08/04/2023 Πλησιάζουν οι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης του Κυρίου μας. Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για να γιορτάσουμε με την οικογένεια μας, με φίλους και γνωστούς. Σύμφωνα με την λαογραφία μας πρέπει να γίνουν πολλά αυτές τις ημέρες. Οι προετοιμασίες για όλα τα καλούδια που θα έχει το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο. Πόσοι όμως...
08 Απριλίου, 2023 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 16:12

Οι Μητροπολίτες Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρης συζητούν για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Χονγκ Κονγκ και Σιγκαπούρης συζητούν για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλησιάζουν οι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης του Κυρίου μας. Οι ετοιμασίες κορυφώνονται για να γιορτάσουμε με την οικογένεια μας, με φίλους και γνωστούς. Σύμφωνα με την λαογραφία μας πρέπει να γίνουν πολλά αυτές τις ημέρες. Οι προετοιμασίες για όλα τα καλούδια που θα έχει το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο.

Πόσοι όμως από εμάς προετοιμαζόμαστε και ψυχικά για να γιορτάσουμε αυτές τις Άγιες Μέρες που έρχονται; Οι ετοιμασίες μας θα παραμείνουν μόνο στα υλικά αγαθά, στα ήθη και στα έθιμα;

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνος συζητεί με τον κατά σάρκα αδελφό του, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χονγκ Κονγκ και Άπω Ανατολής κ. Νεκτάριο, για να πληροφορηθούμε τι μας προβάλλει η Εκκλησία αυτές τις ημέρες και πως να προετοιμαστούμε και πνευματικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων