20/04/2022 20/04/2022 Αναφορές στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία περιλαμβάνει το Πασχάλιο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμου, στο οποίο υπογραμμίζει ότι «το εόρτιο κλίμα δεν είναι ικανό να κρύψη την παρουσία του κακού στον κόσμο, ούτε τον πόλεμο, τον οποίο υπέστησαν οι Ουκρανοί αδελφοί». Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος στέλνει μήνυμα ελπίδας επισημαίνοντας ότι «το Πάσχα εορτάζεται...
20 Απριλίου, 2022 - 19:14
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2022 - 19:12

Πασχάλιο Μήνυμα ελπίδας από τον Μητροπολίτη Ελβετίας

Διαδώστε:
Πασχάλιο Μήνυμα ελπίδας από τον Μητροπολίτη Ελβετίας

Αναφορές στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία περιλαμβάνει το Πασχάλιο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμου, στο οποίο υπογραμμίζει ότι «το εόρτιο κλίμα δεν είναι ικανό να κρύψη την παρουσία του κακού στον κόσμο, ούτε τον πόλεμο, τον οποίο υπέστησαν οι Ουκρανοί αδελφοί».

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος στέλνει μήνυμα ελπίδας επισημαίνοντας ότι «το Πάσχα εορτάζεται στην Εκκλησία, ακριβώς για να μπορή ο κάθε πιστός να μεταφέρη το πασχάλιο μήνυμα στον κόσμο, ώστε η ελπίδα της Αναστάσεως να καταυγάζη όλη την Οικουμένη».

Αναλυτικά, το Πασχάλιο Mήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμου αναφέρει τα εξής (διαβάστε σε μορφή PDF ΕΔΩ):

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων