24/03/2021 24/03/2021 Πατρική επιστολή προς τους ευσεβείς Χριστιανούς της Ενορίας Αγίας Τριάδος Γκέτεμποργκ απέστειλε, πριν λίγες ημέρες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας. “Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, προκειμένου να σάς γνωρίσω ότι σε συνέχεια της από 1ης Μαρτίου 2021 επιστολής μου και στα πλαίσια της μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως και εμού προσωπικώς για τις πνευματικές σας ανάγκες,...
24 Μαρτίου, 2021 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2021 - 20:40

Πατρική επιστολή προς τους Ορθοδόξους του Γκέτεμποργκ

Διαδώστε:
Πατρική επιστολή προς τους Ορθοδόξους του Γκέτεμποργκ

Πατρική επιστολή προς τους ευσεβείς Χριστιανούς της Ενορίας Αγίας Τριάδος Γκέτεμποργκ απέστειλε, πριν λίγες ημέρες, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας κ. Κλεόπας.

“Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, προκειμένου να σάς γνωρίσω ότι σε συνέχεια της από 1ης Μαρτίου 2021 επιστολής μου και στα πλαίσια της μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως και εμού προσωπικώς για τις πνευματικές σας ανάγκες, από τις 8 Μαρτίου 2021 ανέλαβε, άχρι καιρού, την εξυπηρέτηση αυτών ο Παν. Αρχιμανδρίτης κ. Σωσίπατρος Στεφανούδης. Ήδη λειτουργεί σελίδα της ενορίας στο Facebook, με την επωνυμία “Ενορία Αγίας Τριάδος Γκέτεμποργκ”, όπου θα αναρτώνται τόσο τα νέα της Ενορίας της Αγίας Τριάδος του Γκέτεμποργκ, όσο και οι ανακοινώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου θα μπορείτε να λαμβάνετε σχετικές πληροφορίες” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Αγαπητοί μου Αδελφοί,

Δεχθείτε πρωτίστως τις εγκάρδιες ευχές μου για καλή και ευλογημένη Σαρακοστή, με υγεία και δύναμη στον αγώνα και το στάδιο των αρετών, για να αξιωθούμε να προσκυνήσουμε την Αγία Ανάσταση!

Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, προκειμένου να σάς γνωρίσω ότι σε συνέχεια της από 1ης Μαρτίου 2021 επιστολής μου και στα πλαίσια της μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως και εμού προσωπικώς για τις πνευματικές σας ανάγκες, από τις 8 Μαρτίου 2021 ανέλαβε, άχρι καιρού, την εξυπηρέτηση αυτών ο Παν. Αρχιμανδρίτης κ. Σωσίπατρος Στεφανούδης.

Ήδη λειτουργεί σελίδα της ενορίας στο Facebook, με την επωνυμία “Ενορία Αγίας Τριάδος Γκέτεμποργκ”, όπου θα αναρτώνται τόσο τα νέα της Ενορίας της Αγίας Τριάδος του Γκέτεμποργκ, όσο και οι ανακοινώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου θα μπορείτε να λαμβάνετε σχετικές πληροφορίες.

Ως προς το λειτουργικό σκέλος, παραθέτω τις ιερές ακολουθίες που θα τελεσθούν το προσεχές διάστημα, ως εξής:

– Την Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021, θα τελεσθεί η ακολουθία της Α΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Κυρία Θεοτόκο, στις 6 μ.μ.

– Την Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021, Α΄ των Νηστειών (της Ορθοδοξίας), θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία, στις 10 π.μ.

– Την Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021, θα τελεσθεί η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, στις 6 μ.μ.

– Την Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, Ε΄ των Νηστειών (Μαρίας της Αιγυπτίας), θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία, στις 10 π.μ.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεσθε απευθείας στον π. Σωσίπατρο στο κινητό του τηλέφωνο: +46 73 561 48 45, ή στην ηλεκτρονική του διεύθυνση: [email protected] Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Ι. Μητροπόλεως είναι: [email protected]

Επικαλούμενος κάθε ευλογία στη ζωή και τα έργα σας, σας ασπάζομαι και διατελώ·

Μετά πάσης της εν Κυρίω αγάπης και πολλών πατρικών ευχών,

+ ο Μητροπολίτης Σουηδίας Κλεόπας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων