12/02/2023 12/02/2023 Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών (ELL Group) και της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) Νεκτάριος Καλαντζής επισκέφθηκε τη Σουηδία στις 5-7 Φεβρουαρίου 2023, με σκοπό να τιμήσει τη σημαντική παρουσία και προσφορά Ελλήνων Αυτοδιοικητικών της Σουηδίας, με αφορμή και τη Σουηδική Προεδρία της ΕΕ αυτό το διάστημα. Ο Νεκτάριος Καλαντζής σε μια λιτή...
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2023 - 16:20

Στον Μητροπολίτη Σουηδίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Σουηδίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Νέων Αυτοδιοικητικών (ELL Group) και της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) Νεκτάριος Καλαντζής επισκέφθηκε τη Σουηδία στις 5-7 Φεβρουαρίου 2023, με σκοπό να τιμήσει τη σημαντική παρουσία και προσφορά Ελλήνων Αυτοδιοικητικών της Σουηδίας, με αφορμή και τη Σουηδική Προεδρία της ΕΕ αυτό το διάστημα.

Ο Νεκτάριος Καλαντζής σε μια λιτή και σεμνή τελετή, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Ελληνικής Πρεσβείας στην Στοκχόλμη, παρουσία του Έλληνα Πρέσβη κ. Α. Φρυγανά, βράβευσε για την συνεισφορά τους, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Ελληνισμό, Έλληνες Αυτοδιοικητικούς της Σουηδίας, που ως Απόδημοι αιρετοί τιμούν την πατρίδα μας στην Σκανδιναβία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Στοκχόλμη συναντήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Στοκχόλμης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σουηδίας και πάσης Σκανδιναβίας κ. Κλεόπα, όπου συζήτησαν θέματα Ελληνισμού, εκκλησιαστικά ζητήματα που αφορούν τις Σκανδιναβικές χώρες, καθώς και κοινωνικά θέματα, όπως το πρόβλημα της ακριβής στέγασης για τα νέα ζευγάρια στις χώρες της Σκανδιναβίας, τις εργασιακές ευκαιρίες και για το πρωτοπόρο κοινωνικό κράτος της Σουηδίας.

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) αποτελείται από νέους αιρετούς, που δραστηριοποιούνται σε Περιφέρειες και Δήμους, από όλη την Ελλάδα, είναι μια Ένωση Νέων ανθρώπων, πέρα από κομματικές πεποιθήσεις, και λειτουργεί με νέα οράματα και μεγάλη δραστηριότητα και προσφορά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων