26/02/2024 26/02/2024 Την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα του στις Βρυξέλλες, το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024. Η Υπουργός ευρισκόμενη στο Βέλγιο για την ενημέρωση των αποδήμων σχετικά με την δυνατότητα επιστολικής ψήφου στις επικείμενες ευρωεκλογές, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο, τον ευχαρίστησε για...
26 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:17

Στον Μητροπολίτη Βελγίου η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βελγίου η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Την Υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα του στις Βρυξέλλες, το απόγευμα της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου 2024.

Η Υπουργός ευρισκόμενη στο Βέλγιο για την ενημέρωση των αποδήμων σχετικά με την δυνατότητα επιστολικής ψήφου στις επικείμενες ευρωεκλογές, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο, τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και την αγαστή συνεργασία από τον καιρό που ήταν Υπουργός Παιδείας, και ενημερώθηκε για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την Ιερά Μητρόπολη Βελγίου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε την Υπουργό για την επίσκεψη, ενημερώθηκε για το πρωτοποριακό σύστημα της επιστολικής ψήφου, με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στους απανταχού Έλληνες να έχουν εκπεφρασμένη άποψη στα πολιτικά τεκταινόμενα της πατρίδας τους, και εξέφρασε την συμπαράσταση της Μητροπόλεως και των Ενοριών της στην προώθηση του εγχειρήματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων