29/11/2022 29/11/2022 Η Ιερά Μητρόπολις Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας ενημερώθηκε προσφάτως για δύο αποφάσεις που έλαβε το Kammarkollegiet (η Σουηδική Αρχή, αρμόδια για την εγγραφή νέων ενοριών), με τις οποίες επικυρώνεται επισήμως η ίδρυση και λειτουργία των δύο νέων ενοριών της στο Borås και το Jönköping. Η μεν ενορία του Borås φέρει το όνομα “Panagia Parish”, η...
29 Νοεμβρίου, 2022 - 11:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2022 - 11:10

Το Kammarkollegiet επικυρώνει την ίδρυση νέων ενοριών της Ι. Μ. Σουηδίας

Διαδώστε:
Το Kammarkollegiet επικυρώνει την ίδρυση νέων ενοριών της Ι. Μ. Σουηδίας

Η Ιερά Μητρόπολις Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας ενημερώθηκε προσφάτως για δύο αποφάσεις που έλαβε το Kammarkollegiet (η Σουηδική Αρχή, αρμόδια για την εγγραφή νέων ενοριών), με τις οποίες επικυρώνεται επισήμως η ίδρυση και λειτουργία των δύο νέων ενοριών της στο Borås και το Jönköping.

Η μεν ενορία του Borås φέρει το όνομα “Panagia Parish”, η δε ενορία του Jönköping “Sts. Constantine & Helen Parish.”

“Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την ικανοποίησή της για τις ανωτέρω αποφάσεις/επικυρώσεις και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την ιεραποστολική της προσφορά ως Εκκλησία, διαδίδοντας το μήνυμα του Ορθοδόξου Χριστιανισμού και διακονώντας τους παροικούντες σε ολόκληρη την Σκανδιναυΐα, ανεξαρτήτως εθνικότητος και καταγωγής”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σουηδίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων