06/02/2024 06/02/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, μετέβη το πρωί της Δευτέρας 5ης Φεβρουαρίου 2024, στο Κοιμητήριο Skogskyrkogården της Στοκχόλμης, όπου, με αφορμή την πρόσφατη μετακομιδή (μεταφορά) του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Αμασείας κυρού Παύλου σε...
06 Φεβρουαρίου, 2024 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024 - 17:54

Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη πρώην Αμασείας Παύλο τέλεσε ο Μητροπολίτης Σουηδίας

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη πρώην Αμασείας Παύλο τέλεσε ο Μητροπολίτης Σουηδίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, μετέβη το πρωί της Δευτέρας 5ης Φεβρουαρίου 2024, στο Κοιμητήριο Skogskyrkogården της Στοκχόλμης, όπου, με αφορμή την πρόσφατη μετακομιδή (μεταφορά) του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Αμασείας κυρού Παύλου σε καινό τάφο, κατά την εκπεφρασμένη στην διαθήκη του εκλιπόντος Ιεράρχου επιθυμία του, αλλά και εν όψει της συμπληρώσεως δύο ετών από της κοιμήσεώς του, ανέπεμψε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του.

Να σημειωθεί, ότι την προσεχή Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, θα τελεσθεί στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης Θεία Λειτουργία, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κλεόπα, στο τέλος της οποίας θα ψαλεί το διετές μνημόσυνο του μακαριστού προκατόχου του, Μητροπολίτου κυρού Παύλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων