05/11/2022 05/11/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, Παν. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, μετέβησαν στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ της Σουηδίας, όπου τέλεσαν τρισάγιο στην μνήμη του μακαριστού Αρχιμανδρίτη κυρού Ευσεβίου Βίττη, καθώς στις 4 Νοεμβρίου του έτους 2009, ο Γέροντας εκοιμήθη...
05 Νοεμβρίου, 2022 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 8:57

Τρισάγιο στο Ησυχαστήριο του π. Ευσεβίου Βίττη στη Σουηδία

Διαδώστε:
Τρισάγιο στο Ησυχαστήριο του π. Ευσεβίου Βίττη στη Σουηδία

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας, συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Καθεδρικού Ναού Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης, Παν. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο Ιατρίδη, μετέβησαν στο Ησυχαστήριο του Αγίου Νικολάου στο Ρέττβικ της Σουηδίας, όπου τέλεσαν τρισάγιο στην μνήμη του μακαριστού Αρχιμανδρίτη κυρού Ευσεβίου Βίττη, καθώς στις 4 Νοεμβρίου του έτους 2009, ο Γέροντας εκοιμήθη οσιακώς.

Σημειώνεται ότι την προηγουμένη Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του Ποιμενάρχου, τελέσθηκε εν Εκκλησία πληθούση και προ της δοξολογίας της Εθνικής Επετείου, μνημόσυνο από της συμπλήρωσης δεκατριών ετών από της μακαρίας κοιμήσεως του Γέροντος Ευσεβίου Βίττη, ο οποίος εργάσθηκε ιεραποστολικώς στην Σκανδιναυΐα και άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη της διακονίας του, έργω τε και λόγω και συγγραφαίς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων