10/09/2018 10/09/2018 Στον ορισμό Εξάρχων στο Κίεβο προχώρησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο πλαίσιο της διαδικασίας για την απονομή αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία της Ουκρανίας. Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Ανακοινούται ότι εντός των πλαισίων της προετοιμασίας της αποφασισθείσης απονομής αυτοκεφάλου καθεστώτος εις την εν Ουκρανία Ορθόδοξον Εκκλησίαν, το Οικουμενικόν Πατριαρχείον εξωνόμασεν ως Εξάρχους αυτού εν Κιέβω τον Πανιερώτατον...
10 Σεπτεμβρίου, 2018 - 8:41

Ορισμών Εξάρχων στην Ουκρανία από το Φανάρι

Διαδώστε:
Ορισμών Εξάρχων στην Ουκρανία από το Φανάρι

Στον ορισμό Εξάρχων στο Κίεβο προχώρησε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο πλαίσιο της διαδικασίας για την απονομή αυτοκεφαλίας στην Εκκλησία της Ουκρανίας.

Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου:

Ανακοινούται ότι εντός των πλαισίων της προετοιμασίας της αποφασισθείσης απονομής αυτοκεφάλου καθεστώτος εις την εν Ουκρανία Ορθόδοξον Εκκλησίαν, το Οικουμενικόν Πατριαρχείον εξωνόμασεν ως Εξάρχους αυτού εν Κιέβω τον Πανιερώτατον Αρχιεπίσκοπον Παμφίλου κ. Δανιήλ, εξ Αμερικής, και τον Θεοφιλέστατον Επίσκοπον Edmonton κ. Ιλαρίωνα, εκ Καναδά, αμφοτέρους διακονούντας τους εν ταίς χώραις αυταίς Ουκρανούς Ορθοδόξους υπό το Οικουμενικόν Πατριαρχείον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων