14/12/2023 14/12/2023 Επί τη εορτή του Αγίου Μάρτυρος Σεβαστιανού, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήση στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά την Θεία Λειτουργία, τη Δευτέρα, 18ην Δεκεμβρίου στις 9:30 π. μ.. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεσθεί η ακολουθία υπογραφής, υπό της Α. Θ. Παναγιότητος και της περί Αυτήν Αγίας και Ιεράς Συνόδου,...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 16:45

Ανακοίνωση για τον εορτασμό του Αγίου Μάρτυρος Σεβαστιανού στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό

Διαδώστε:
Ανακοίνωση για τον εορτασμό του Αγίου Μάρτυρος Σεβαστιανού στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό

Επί τη εορτή του Αγίου Μάρτυρος Σεβαστιανού, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήση στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά την Θεία Λειτουργία, τη Δευτέρα, 18ην Δεκεμβρίου στις 9:30 π. μ..

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα τελεσθεί η ακολουθία υπογραφής, υπό της Α. Θ. Παναγιότητος και της περί Αυτήν Αγίας και Ιεράς Συνόδου, Πράξεων των προσφάτως καταταγέντων εις το Αγιολόγιον της Ορθοδόξου Εκκλησίας: α) Μοναχής Γαβριηλίας (Παπαγιάννη), της Κωνσταντινουπολίτιδος, της εν Λέρω, β) Ιερομονάχου Αθανασίου Χαμακιώτου, και γ) Αρχιμανδρίτου Γερβασίου Παρασκευοπούλου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων