07/07/2021 08/07/2021 Μνημόσυνο για τα θύματα της εισβολής και κατοχής της Κύπρου θα τελεσθούν σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας την προσεχή Κυριακή 18 Ιουλίου 2021. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρει: 1. Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 θα τελεσθούν σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ι. Αρχιεπισκοπής, πάνδημα Μνημόσυνα για...
07 Ιουλίου, 2021 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2021 - 0:53

“Δεν Ξεχνώ”: Μνημόσυνο για τα θύματα της εισβολής της Κύπρου στην Ι.Α. Θυατείρων

Διαδώστε:
“Δεν Ξεχνώ”: Μνημόσυνο για τα θύματα της εισβολής της Κύπρου στην Ι.Α. Θυατείρων

Μνημόσυνο για τα θύματα της εισβολής και κατοχής της Κύπρου θα τελεσθούν σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ι. Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας την προσεχή Κυριακή 18 Ιουλίου 2021.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής αναφέρει:

1. Την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021 θα τελεσθούν σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ι. Αρχιεπισκοπής, πάνδημα Μνημόσυνα για τους νεκρούς της Κυπριακής Τραγωδίας του Ιουλίου-Αυγούστου 1974 λόγω της εισβολής και συνεχόμενης κατοχής του βόρειου τμήματος της Μεγαλονήσου.

2. Την ίδια ημέρα θα περιαχθεί δίσκος, σε κάθε κοινότητα της Ι. Αρχιεπισκοπής, υπέρ της στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαϊάς στην Κύπρο.

Το προϊόν του δίσκου να αποσταλεί με επιταγή ή τραπεζική μεταφορά στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής το συντομότερο δυνατόν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων