13/03/2023 13/03/2023 Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι την Β’ Κυριακή των Νηστειών. Προεξήρχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου. Συλλειτούργησαν επίσης ο Αρχιμανδρίτης κ. Χριστόδουλος Κοκλιώτης, ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Θεόδωρος Πολυβίου και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος...
13 Μαρτίου, 2023 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2023 - 8:33

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Κόβεντρι

Διαδώστε:
Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Κόβεντρι

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία ετελέσθη στον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι την Β’ Κυριακή των Νηστειών. Προεξήρχε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου.

Συλλειτούργησαν επίσης ο Αρχιμανδρίτης κ. Χριστόδουλος Κοκλιώτης, ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος κ. Θεόδωρος Πολυβίου και ο Αρχιδιάκονος κ. Γεώργιος Τσουρούς.

Ο Σεβασμιώτατος στο μεστό κήρυγμά του αναφέρθηκε στη δύναμη της πίστεως των ανθρώπων που μας περιβάλλουν, η οποία μπορεί να μας μεταμορφώσει και να μας καταστήσει μετόχους του θαύματος, όπως συνέβη με τον παραλυτικό της Ευαγγελικής Περικοπής.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε κέρασμα στην αίθουσα του Ναού και επίσημο γεύμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων