22/05/2023 22/05/2023 Λαμπρά τελέσθηκαν τα εγκαίνια του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wood Green στο Βόρειο Λονδίνο, την Κυριακή 21 Μαΐου. Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συγχοροστατούντων των Σεβεσμιωτάτων Μητροπολιτών Κολωνίας κ. Αθανασίου και Κιτίου κ. Νεκταρίου και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Μελιτηνής κ. Μαξίμου και Κλαυδιουπόλεως κ....
22 Μαΐου, 2023 - 11:35

Εγκαίνια του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wood Green

Διαδώστε:
Εγκαίνια του Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wood Green

Λαμπρά τελέσθηκαν τα εγκαίνια του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Wood Green στο Βόρειο Λονδίνο, την Κυριακή 21 Μαΐου.

Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συγχοροστατούντων των Σεβεσμιωτάτων Μητροπολιτών Κολωνίας κ. Αθανασίου και Κιτίου κ. Νεκταρίου και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Μελιτηνής κ. Μαξίμου και Κλαυδιουπόλεως κ. Ιακώβου.

Στην Τελετή των Εγκαινίων και την Θεία Λειτουργία παρέστησαν Άρχοντες του Οικουμενικού Θρόνου και πλήθος προσκυνητών της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου και άλλων πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων