09/08/2022 09/08/2022 Τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στο Coventry επισκέφτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος όπου και χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Συλλειτούργησαν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος Θεόδωρος Πολυβίου και οι Διακονοι Παντελεήμων Maxfield και Κωνσταντίνος Μαμούρης. Στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου, κ. Ανδρέας Κακουρής, και οι...
09 Αυγούστου, 2022 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2022 - 18:42

Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στο Coventry

Διαδώστε:
Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στο Coventry

Τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στο Coventry επισκέφτηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος όπου και χοροστάτησε του Όρθρου και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Συλλειτούργησαν ο Ιερατικώς Προϊστάμενος Θεόδωρος Πολυβίου και οι Διακονοι Παντελεήμων Maxfield και Κωνσταντίνος Μαμούρης.

Στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία παρέστησαν ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου, κ. Ανδρέας Κακουρής, και οι τοπικές δημοτικές και πολιτικές αρχές. Η χαρμόσυνη ημέρα ολοκληρώθηκε με δεξίωση που ακολούθησε σε παρακείμενη αίθουσα του Ιερού Ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων