25/01/2020 25/01/2020 Με πρωτοβουλία του κ. Θέμη Προδρομάκη, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της ΜτΧΕ κ. Παναγιώτης Νεοχωρίτης επισκέφτηκε το Λονδίνο και είχε την ευκαιρία να συναντήσει ιεροψάλτες της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου. Επίσης την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου παραβρέθηκε σε πρόβα για τον Α’ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 11:50

Επίσκεψη Άρχοντος Πρωτοψάλτη στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Επίσκεψη Άρχοντος Πρωτοψάλτη στο Λονδίνο

Με πρωτοβουλία του κ. Θέμη Προδρομάκη, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της ΜτΧΕ κ. Παναγιώτης Νεοχωρίτης επισκέφτηκε το Λονδίνο και είχε την ευκαιρία να συναντήσει ιεροψάλτες της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου.

Επίσης την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου παραβρέθηκε σε πρόβα για τον Α’ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας Λονδίνου όπου έδωσε χρήσιμες συμβουλές σε ομάδα ψαλτών της Αρχιεπισκοπής υπό την χοραρχία του κ. Προδρομάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων