18/04/2022 18/04/2022 Την Κυριακή των Βαΐων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού Haringey στο Λονδίνο, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντων του Ιερατ. προϊσταμένου του Ι. Ναού Αρχιμ. κ. Αποστόλου Τρυφύλλη και του Εφημέριου π. Βίκτωρα Κτοράκη. Στο τελος της Θ. Λειτουργίας τελέστηκε η ακολουθία της αρτοκλασίας...
18 Απριλίου, 2022 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2022 - 11:29

Κυριακή Βαΐων στον Άγιο Ιωάννη Haringey

Διαδώστε:
Κυριακή Βαΐων στον Άγιο Ιωάννη Haringey

Την Κυριακή των Βαΐων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Βαπτιστού Haringey στο Λονδίνο, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντων του Ιερατ. προϊσταμένου του Ι. Ναού Αρχιμ. κ. Αποστόλου Τρυφύλλη και του Εφημέριου π. Βίκτωρα Κτοράκη.

Στο τελος της Θ. Λειτουργίας τελέστηκε η ακολουθία της αρτοκλασίας και διανεμήθηκαν στους πιστούς οι κλάδοι των βαΐων από τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων