02/07/2023 02/07/2023 Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στο Hatfield επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, όπου και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Συλλειτούργησαν o Θεοφιλέστος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, ο Ιερατικώς Προιστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ιωσήφ Παλιούρας, ο Οικονόμος Πρεσβύτερος π. Δημητριανός Μελέκης, ο Πρεσβύτερος π. Νικόδημος...
02 Ιουλίου, 2023 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2023 - 17:10

Ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας στο Hatfield για την εορτή των Αγίων Αποστόλων

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Νικήτας στο Hatfield για την εορτή των Αγίων Αποστόλων

Τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στο Hatfield επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, όπου και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Συλλειτούργησαν o Θεοφιλέστος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, ο Ιερατικώς Προιστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ιωσήφ Παλιούρας, ο Οικονόμος Πρεσβύτερος π. Δημητριανός Μελέκης, ο Πρεσβύτερος π. Νικόδημος Αγγελή και ο Αρχιδιάκονος Δρ. Γεώργιος Τσουρούς.

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κήρυξε το Θείο Λόγο παρουσία του Γενικού Πρόξενου της Κυπριακής Δημοκρατίας των τοπικών δημοτικών και κοινοτικών αρχών.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, η κοινότητα παρέθεσε εορταστικό γεύμα στον περίβολο του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων