22/07/2021 22/07/2021 Τον διευθυντή και αντιπροσωπεία μαθητών και μελών του προσωπικού της Ελληνόρθοδοξης Ακαδημίας Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως “Ο Άγιος Κυπριανός” υποδέχτηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021. Ο Σεβασμιώτατος απένειμε βραβεία αριστείας στους μαθητές και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στα μέλη του προσωπικού για...
22 Ιουλίου, 2021 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 9:01

Στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων η Ακαδημία “Ο Άγιος Κυπριανός”

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων η Ακαδημία “Ο Άγιος Κυπριανός”

Τον διευθυντή και αντιπροσωπεία μαθητών και μελών του προσωπικού της Ελληνόρθοδοξης Ακαδημίας Στοιχειώδους Εκπαιδεύσεως “Ο Άγιος Κυπριανός” υποδέχτηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στο Λονδίνο την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021.

Ο Σεβασμιώτατος απένειμε βραβεία αριστείας στους μαθητές και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στα μέλη του προσωπικού για το δημιουργικό έργο τους καθώς και την αφοσίωση τους στην Ακαδημία. Επίσης, μίλησε με λόγια ενθάρρυνσης και πατρικής αγάπης τόσο στα παιδιά όσο και στο προσωπικό, και είχε την ευκαιρία να τους ξεναγήσει στους χώρους της Αρχιεπισκοπής και στο παρεκκλήσι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων