21/05/2019 21/05/2019 Την Κυριακή 12 Mαΐου στη Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος HarrowΒΔ Λονδίνου έγινε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στην ιστορική Επέτειο 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Αρχικά ο Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας τέλεσε Εθνικό Μνημόσυνο υπέρ των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων. Στη συνέχεια, στο κατάμεστο Κοινοτικό Κέντρο, ο Δρ. Ν. Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος, προσκεκλημένος και...
21 Μαΐου, 2019 - 21:04

Τιμήθηκε η επέτειος 100 χρόνων Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Harrow

Διαδώστε:
Τιμήθηκε η επέτειος 100 χρόνων Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Harrow

Την Κυριακή 12 Mαΐου στη Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος HarrowΒΔ Λονδίνου έγινε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα στην ιστορική Επέτειο 100 χρόνων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Αρχικά ο Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας τέλεσε Εθνικό Μνημόσυνο υπέρ των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων. Στη συνέχεια, στο κατάμεστο Κοινοτικό Κέντρο, ο Δρ. Ν. Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος, προσκεκλημένος και ιδιαίτερα εμπνευσμένος ομιλητής, ήλθε ειδικά από την Ελλάδα για την εκδήλωση αυτή και έδωσε ομιλία με θέμα: «Η Επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων – 100 χρόνια ενάντια στη λήθη». Την εκδήλωση οργάνωσαν και στήριξαν η Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος, ο Σύλλογος Ποντίων Η.Β. με προεξάρχουσα την Πρόεδρο Δρα Κική Σονίδου, καθώς και η οργανωτική ομάδα της εκδήλωσης, με επικεφαλής την δραστήρια Μαρία Σταματοπούλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων