31/01/2024 01/02/2024 Δεκαπενταμελής όμιλος Καθηγητών και μαθητών από την Αθωνιάδα Σχολή υπό την ηγεσία των Πατέρων Γεωργίου Βατοπαιδινού και Αρτεμίου από το Κελλί του Αγίου Νικολάου στις Καρυές επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στην Πόλη. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, μετά...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2024 - 0:09

Επίσκεψη της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Σχολής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Δεκαπενταμελής όμιλος Καθηγητών και μαθητών από την Αθωνιάδα Σχολή υπό την ηγεσία των Πατέρων Γεωργίου Βατοπαιδινού και Αρτεμίου από το Κελλί του Αγίου Νικολάου στις Καρυές επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στην Πόλη.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, μετά της περί αυτόν αδελφότητος, στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής, όπου τους καλωσόρισε με θερμούς λόγους, αναφερόμενος στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, αλλά και δίνοντας πατρικές συμβουλές στους νεαρούς μαθητές για την πορεία των σπουδών τους και την μετέπειτα ζωή τους.

Κατόπιν, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, την πλούσια Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής, ενώ προεπέμφθησαν από τον Καθηγούμενο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων