24/10/2021 30/11/2021 Την Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, το Προεδρείο της Ιμβριακής Ενώσεως Μακεδονίας Θράκης μαζί με μέλη της, υπό την ηγεσία του Προέδρου, Άρχοντος Οστιαρίου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Παύλου Σταματίδη. Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους καλωσόρισε στο...
24 Οκτωβρίου, 2021 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 1:21

Επίσκεψη της Ιμβριακής Ενώσεως Μακεδονίας Θράκης στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Ιμβριακής Ενώσεως Μακεδονίας Θράκης στην Θεολογική Σχολή Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, το Προεδρείο της Ιμβριακής Ενώσεως Μακεδονίας Θράκης μαζί με μέλη της, υπό την ηγεσία του Προέδρου, Άρχοντος Οστιαρίου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Παύλου Σταματίδη.

Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιερό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το οποίο ανέδειξε σπουδαίους εκκλησιαστικούς άνδρες, μεταξύ των οποίων και τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Μάλιστα με αφορμή την προχθεσινή επέτειο της τριακοετηρίδος από της αναρρύσεώς του στον Οικουμενικό Θρόνο, ο Καθηγούμενος ευχήθηκε ο Θεός να του χαρίζει μακροημέρευση και να τον αξιώσει να δει την επαναλειτουργία της Σχολής.

Κατόπιν, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής και παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων