15/06/2022 15/06/2022 Με τον Παναγιώτατο επικοινώνησε και ο τ. Πρόεδρος, Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές της Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, με αφορμή την ονομαστική εορτή του. Για τον ίδιο σκοπό επικοινώνησε με τον Παναγιώτατο και ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ....
15 Ιουνίου, 2022 - 12:04

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Με τον Παναγιώτατο επικοινώνησε και ο τ. Πρόεδρος, Καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές της Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, με αφορμή την ονομαστική εορτή του.

Για τον ίδιο σκοπό επικοινώνησε με τον Παναγιώτατο και ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, εκφράζοντάς του τις θερμές ευχές του.

Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε την κυρία Πρόεδρο και τον άμεσο προκάτοχό της, Καθηγητή κ. Παυλόπουλο, για το συνεχές ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά και για την ευγενική τους κίνηση να του ευχηθούν για τα ονομαστήριά του. Από την κ. Σακελλαροπούλου ζήτησε δε να μεταφέρει προς τον ευσεβή ελληνικό λαό τις πατρικές ευχές και την Πατριαρχική του ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων