27/02/2019 27/02/2019 Την Κυριακή της Απόκρεω, 3 Μαρτίου 2019, στον Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλλιουπόλεως και Μαδύτου, κ. Στεφάνου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα πραγµατοποιηθεί στην Κοινοτική Αίθουσα της Κοινότητος Κοντοσκαλίου Αποκριάτικη εκδήλωσις του Μορφωτικού Συνδέσµου Υψωµαθείων και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Κοινότητος Κοντοσκαλίου, κατά την...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2019 - 17:32

Κυριακή της Απόκρεω στην Αγία Κυριακή Κοντοσκαλίου

Διαδώστε:
Κυριακή της Απόκρεω στην Αγία Κυριακή Κοντοσκαλίου

Την Κυριακή της Απόκρεω, 3 Μαρτίου 2019, στον Ι. Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλλιουπόλεως και Μαδύτου, κ. Στεφάνου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα πραγµατοποιηθεί στην Κοινοτική Αίθουσα της Κοινότητος Κοντοσκαλίου Αποκριάτικη εκδήλωσις του Μορφωτικού Συνδέσµου Υψωµαθείων και της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της Κοινότητος Κοντοσκαλίου, κατά την οποία θα παρατεθεί γεύμα µετά µουσικού προγράµµατος, υπό την διεύθυνση του κ. Erol Esken, και θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά µε πλούσια δώρα.

 

 

 

ΠΗΓΗ: fanarion.blogspot.com

ΦΩΤΟ: omogeneia-turkey.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων