25/02/2021 25/02/2021 Διαδικτυακό σεμινάριο υπό τον τίτλο “Η Κλιματική Αλλαγή ως Ηθική Προτεραιότητα: Ο Έλληνας Πατριάρχης” διοργανώνει το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, Lowell με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. π. Ιωάννη Χρυσαυγή, Αρχιδιάκονο του Οικουμενικού Θρόνου. Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου, θα αναλύσει το εξής ερώτημα: “Το μάθαμε για τη σχέση μεταξύ θρησκείας και κλιματικής...
25 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:25

Μασαχουσέτη: Η κλιματική αλλαγή και ο Πράσινος Πατριάρχης

Διαδώστε:
Μασαχουσέτη: Η κλιματική αλλαγή και ο Πράσινος Πατριάρχης

Διαδικτυακό σεμινάριο υπό τον τίτλο “Η Κλιματική Αλλαγή ως Ηθική Προτεραιότητα: Ο Έλληνας Πατριάρχης” διοργανώνει το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, Lowell με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. π. Ιωάννη Χρυσαυγή, Αρχιδιάκονο του Οικουμενικού Θρόνου.

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου, θα αναλύσει το εξής ερώτημα: “Το μάθαμε για τη σχέση μεταξύ θρησκείας και κλιματικής αλλαγής, ειδικά στην περίοδο της πανδημίας”. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το webinar θα εστιάσει στο πώς η Ορθόδοξη Εκκλησία και η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, επίσης γνωστός ως «ο Πράσινος Πατριάρχης», συνεισφέρουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση μιας από τις πιο πιεστικές προκλήσεις της εποχής μας.

Για να εγγραφείτε στο διαδικτυακό σεμινάριο επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://uml.zoom.us/webinar/register/WN_N-Jo9elURZWS_vOYSpa8Rw

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων