09/04/2024 10/04/2024 Στο πλαίσιο της δέσμευσης για την ενίσχυση της γνωστικής επάρκειας των εκπαιδευτικών που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα, το Τμήμα Ελληνικής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής πρόκειται να φιλοξενήσει το 7ο Διαδικτυακό Σεμινάριο με επίκεντρο τις Στρατηγικές Μάθησης και τις Καινοτόμες Τεχνικές Διδασκαλίας. Θέμα του 7ου Διαδικτυακού Σεμιναρίου είναι η «ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ». Λεπτομέρειες εκδήλωσης: Το διαδραστικό σεμινάριο, στο...
09 Απριλίου, 2024 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 1:01

Διαδικτυακό Σεμινάριο Ελληνικής Μυθολογίας στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Διαδώστε:
Διαδικτυακό Σεμινάριο Ελληνικής Μυθολογίας στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Στο πλαίσιο της δέσμευσης για την ενίσχυση της γνωστικής επάρκειας των εκπαιδευτικών που διδάσκουν την ελληνική γλώσσα, το Τμήμα Ελληνικής Παιδείας της Αρχιεπισκοπής Αμερικής πρόκειται να φιλοξενήσει το 7ο Διαδικτυακό Σεμινάριο με επίκεντρο τις Στρατηγικές Μάθησης και τις Καινοτόμες Τεχνικές Διδασκαλίας.

Θέμα του 7ου Διαδικτυακού Σεμιναρίου είναι η «ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ».

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Το διαδραστικό σεμινάριο, στο οποίο συμμετέχουν ενεργά εκπαιδευτικοί, έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει 1 ώρα και 30 λεπτά.

Η Δρ Αγγελική Μαστρομιχαλάκη θα μοιραστεί την τεχνογνωσία της στον τομέα.

Ημερομηνία και ώρα: Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, στις 3:00 μ.μ. EST (10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος)

Σύνδεσμος: https://goarch.zoom.us/j/82083001428

Θα γίνουν αναφορές στα εξής: Οι Δώδεκα Ολύμπιοι Θεοί, οι Άθλοι του Ηρακλή, ο Θησέας και ο Μινώταυρος, ο μύθος της Περσεφόνης, οι μύθοι του Αισώπου και ο Τρωικός πόλεμος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ή ερωτήσεις, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με τον Διευθυντή του Τμήματος, Δρ. Αναστάσιο Κουλαρμάνη στο [email protected].

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων