31/12/2022 31/12/2022 Με Πατριαρχική και Συνοδική χοροστασία θα τιμηθεί η πρώτη του έτους στο Φανάρι. Αναλυτικότερα, επί τη εορτή της Περιτομής του Κυρίου και τη μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, στην Ακολουθία του Μ. Εσπερινού της εορτής, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, συγχοροστατούντων...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 12:34

Με Πατριαρχική και Συνοδική χοροστασία η Πρωτοχρονιά στο Φανάρι

Διαδώστε:
Με Πατριαρχική και Συνοδική χοροστασία η Πρωτοχρονιά στο Φανάρι

Με Πατριαρχική και Συνοδική χοροστασία θα τιμηθεί η πρώτη του έτους στο Φανάρι.

Αναλυτικότερα, επί τη εορτή της Περιτομής του Κυρίου και τη μνήμη του Μεγάλου Βασιλείου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει σήμερα, Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, στην Ακολουθία του Μ. Εσπερινού της εορτής, στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, συγχοροστατούντων των εν τη Πόλει Ιεραρχών του Θρόνου.

Αύριο το πρωί, Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου, εν Πατριαρχική και Συνοδική χοροστασία.

Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη δεξίωση στην Αίθουσα του Θρόνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων