15/01/2023 16/01/2023 Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη στην εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της Γεωργιανοφώνου Κοινότητος της Πόλεως για το νέο Έτος, που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύλης Αδριανουπόλεως. Τον Παναγιώτατο υποδέχθηκε ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητος Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ηλίας Jinjolava, πλαισιούμενος...
15 Ιανουαρίου, 2023 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2023 - 6:14

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κοντά στη Γεωργιανόφωνη Κοινότητα της Πόλης

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κοντά στη Γεωργιανόφωνη Κοινότητα της Πόλης

Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη στην εορταστική εκδήλωση του Κατηχητικού Σχολείου της Γεωργιανοφώνου Κοινότητος της Πόλεως για το νέο Έτος, που πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πύλης Αδριανουπόλεως.

Τον Παναγιώτατο υποδέχθηκε ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητος Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ηλίας Jinjolava, πλαισιούμενος από τα παιδιά του Κατηχητικού και τους γονείς τους.

Ακολούθως, στην Κοινοτική Αίθουσα του Ναού, τα μικρά παιδιά έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα και παρουσίασαν μία μικρή θεατρική παράσταση, στο τέλος της οποίας ο Παναγιώτατος τους μοίρασε δώρα και γλυκίσματα.

 

 

Νωρίτερα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης συμπροσευχήθηκε στη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων