06/02/2024 06/02/2024 Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής Χάλκης τελέστηκε χθες, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, ανιδρυτού της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος αφίχθη, μετά της ακολουθίας του, στη...
06 Φεβρουαρίου, 2024 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024 - 8:34

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Εσπερινό του Αγίου Φωτίου στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Εσπερινό του Αγίου Φωτίου στη Θεολογική Σχολή Χάλκης

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής Χάλκης τελέστηκε χθες, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, ο Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, ανιδρυτού της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος αφίχθη, μετά της ακολουθίας του, στη Σχολή το μεσημέρι της Δευτέρας. Κατά την ακολουθία του Εσπερινού παρέστη επίσης Αντιπροσωπεία Ρωμαιοκαθολικών κληρικών με επικεφαλής τον Καθηγούμενο της Μονής Bose της Ιταλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων