03/08/2023 03/08/2023 Διήμερο σημαντικών ακροάσεων είχε στις 31 Ιουλίου και THN 1η Αυγούστου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ειδικότρερα, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας δέχθηκε στο Φανάρι σε ακρόαση τον Επίσκοπο Ωρεών και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Φιλόθεο και τον Αλέξανδρο Κατσιάρα, Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού “Θεολογία”. Επίσης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της...
03 Αυγούστου, 2023 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2023 - 20:27

Ο Ωρεών Φιλόθεος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Ωρεών Φιλόθεος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διήμερο σημαντικών ακροάσεων είχε στις 31 Ιουλίου και THN 1η Αυγούστου ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ειδικότρερα, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας δέχθηκε στο Φανάρι σε ακρόαση τον Επίσκοπο Ωρεών και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Φιλόθεο και τον Αλέξανδρο Κατσιάρα, Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού “Θεολογία”.

Επίσης, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Τουρκία κ. Χριστόδουλο Λάζαρη αλλά και τον Πρέσβη επί τιμή  κ. Παναγιώτη Καλογερόπουλο, διατελέσαντα Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη, κατά την περίοδο 2000-2003, από την Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων