26/03/2022 27/03/2022 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε επισήμως σήμερα, Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ο πρώην Υπουργός και μέλος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την περί αυτόν αδελφότητα. Ο Καθηγούμενος είχε μακρά συνομιλία με τον κ. Κουμουτσάκο, κατά την οποία αναφέρθηκε...
26 Μαρτίου, 2022 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2022 - 1:06

Ο πρώην Υπουργός Γ. Κουμουτσάκος στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Ο πρώην Υπουργός Γ. Κουμουτσάκος στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε επισήμως σήμερα, Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, ο πρώην Υπουργός και μέλος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, και την περί αυτόν αδελφότητα.

Ο Καθηγούμενος είχε μακρά συνομιλία με τον κ. Κουμουτσάκο, κατά την οποία αναφέρθηκε στην ένδοξη ιστορία της Θεολογικής Σχολής αλλά και σε διάφορα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την Σχολή, με βασικότερο όλων την προσδοκωμένη επαναλειτουργία της, μετά από πενήντα και πλέον έτη αδίκου σιωπής.

Ακολούθησε ξενάγηση από τον Καθηγούμενο στους χώρους της Θεολογικής Σχολής, τις αίθουσες διδασκαλίας και την πλούσια βιβλιοθήκη της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων