06/03/2021 06/03/2021 Συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος παρέστη στη σημερινή Θεία Λειτουργία στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος ανέγνωσε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων. Σάββατο των Ψυχών στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης  Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης...
06 Μαρτίου, 2021 - 11:51
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2021 - 11:43

Σάββατο των Ψυχών σε Φανάρι και Χάλκη

Διαδώστε:
Σάββατο των Ψυχών σε Φανάρι και Χάλκη

Συμπροσευχόμενος εκ του ιερού βήματος παρέστη στη σημερινή Θεία Λειτουργία στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος ανέγνωσε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων.

Σάββατο των Ψυχών στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης 

Στο ναΰδριο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ανεγνώσθη υπό του Καθηγούμενου τρισάγιο υπέρ των απ’ αιώνος κεκοιμημένων και ευλογήθηκαν τα προσκομισθέντα κόλλυβα.

Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το Νησί, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σημασία του Ψυχοσάββατου

Ψυχοσάββατο κεκλεισμένων των θυρών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων