05/07/2021 05/07/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου θα χοροστατήσει την Τετάρτη, 7η Ιουλίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, που αποδέχθηκε την ευλαβή πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού. Ο Παναγιώτατος θα προσέλθει με όλη του την ακολουθία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα. Επίσης, γνωστοποιείται ότι το απόγευμα της Τρίτης,...
05 Ιουλίου, 2021 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2021 - 12:05

Στην Αγία Κυριακή Κοντοσκαλίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Αγία Κυριακή Κοντοσκαλίου ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου θα χοροστατήσει την Τετάρτη, 7η Ιουλίου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, που αποδέχθηκε την ευλαβή πρόσκληση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού. Ο Παναγιώτατος θα προσέλθει με όλη του την ακολουθία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει δεξίωση στην κοινοτική αίθουσα.

Επίσης, γνωστοποιείται ότι το απόγευμα της Τρίτης, 6ης Ιουλίου, και ώρα 16:30, θα τελεσθεί ο Μέγας Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτη της Περιφερείας.

Σημ. Προς εξυπηρέτηση των ευλαβών προσκυνητών θα διατεθούν λεωφορεία μετ’ επιστροφής:
1) Εκκίνηση: πλατεία Κουρτουλούς ώρα 915 και από Ταξείμ προ της Όπερας ώρα 9.30.
2) Εκκίνηση: προ του Ιερού Ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Γεδήκουλε ώρα 9.30.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων